Jacuzzi és masszázsélmény Magyarországon

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk Önnek.

Cégünk a Global Wellness Service Kft. 2004-ben Magyar tulajdonú családi vállalkozásként alakult. Fő tevékenységünk a hidromasszázs medencék, vagy ha úgy tetszik jacuzzik szervizelése.

Kezdetben néhány gyártó termékeivel foglalkoztunk, de az igények változása miatt mára már szinte az összes jacuzzi gyártó minden típusával volt dolgunk itt Magyarországon és a környező országokban.

Rengeteg tapasztalatot szereztük ez idő alatt és megismertük, hogy melyik jacuzzi típus hogyan épül fel, melyek az előnyös és hátrányos tulajdonságai. Számos Ügyfelünknek voltunk segítségére, a számára mindenben megfelelő modell kiválasztásában és a saját kis wellness szigetének kialakításában.

GrandBahamaElite(7) felső

2012-ben megfogalmazódott bennünk az a gondolat, hogy mi is belekezdjünk a masszázsmedence forgalmazásba. Az volt a célunk, hogy olyan medencét forgalmazzunk, ami a lehető legtökéletesebb minden szempontból az Ügyfeleink számára. Mint pl.: masszázsélmény, esztétika, kezelhetőség, technikai megbízhatóság …stb.

Az eddigi tapasztalataink alapján történt gondos válogatás eredményeként Örömmel mondhatjuk, hogy megtaláltuk azt a masszázsmedence termékcsaládot, amely a véleményünk szerint a legtökéletesebb az Ön számára, és amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani. Ez nem más, mint az Artesian Spas masszázsmedence!

Cégünk az Artesin Spas Hungary kft. 2013-ban kezdte meg az amerikai Artesian Spas által gyártott masszázsmedence termékcsaládok forgalmazását Magyarországon.

Artesian Elit
Islan Elit & Island Spas
South Seas Spas
TidalFit
Garden Spas
Tropic Seas Spas

Kellemes böngészést kívánunk!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

@artesianspas.hu Az Artesian Spa jakuzzik fogyasztását észre sem lehet venni 👀 Ha nem hiszed, gyere el bemutatótermünkbe, a III. kerületbe📍#artesianspashu #jakuzzi #otthoniwellness #pezsgőfürdő #masszázsmedence #wellness ♬ original sound - Artesian Spas | Jakuzzik
Menü