Energia hatékonyság a környezetvédelem jegyében

Korunk egyik fő kihívása a rendelkezésünkre álló energiaforrások hatékony felhasználása a környezeti terhelésének minimalizálása. Erre nyújtanak megoldást az Artesian Spas által gyártott zárt cellás teljes habszigeteléssel rendelkező masszázsmedencék, ami nemcsak a működésre felhasznált energia rendkívül alacsonyan tartását eredményezi, hanem biztosítja a költséghatékony működtetést is. További előnye a hangszigetelés, illetve szigeteli és fixen tartja a masszázsmedence csővezeték rendszerét, ezáltal csökken csővezetékek terhelése is, ami szintén a tartósságot segíti!

A masszázsmedencéket hosszútávú üzemelésre tervezték az amerikai szabványoknak megfelelően, tehát a minőségi tervezés és gyártás garantálja hosszú élettartamot. Az alacsony meghibásodási ráta igazolja a termék megbízhatóságát, a hosszan tartó használat csökkent a termék ökológiai lábnyomát.

Élvezze Ön is az Artesian Spas termékei által nyújtott energiahatékony kényeztetést saját kertjében vagy otthoni wellness birodalmában!

Menü